ArrangementenSchilder/MixedMedia workshop inclusief overnachting

Denk je ook al een tijdje: ik moet er eens uit.
Maak gebruik van deze aanbieding voor een Schilder-/MixedMedia-workshop voor 2 personen inclusief overnachting en ontbijt!
 

Aankomst: vanaf 12:00 uur

Schilder/MixedMedia workshop onder begeleiding van Petra.

Moet ik kunnen schilderen? Nee hoor, Mixed Media is van alles wat. Je gaat met diverse materialen aan de slag en ja, daar hoort ook een kwast bij.

De volgende morgen ontvang je van ons een heerlijk ontbijt.

Vertrek: om ongeveer 12:00 uur

De totaalprijs voor dit arrangement is 165 euro.
 

Tussendoor is er nog alle gelegenheid voor een heerlijke wandeling in en rond Oirschot. Onze Bed and Breakfast ligt vlakbij een van de mooiste landegoederen van Brabant, Landgoed de Baest.

Reserveer dit arrangement via het contactformulier o.v.v. Arrangement Schilder/MixedMedia.


Fietsen

U verblijft een etmaal in onze prachtige bed and breakfast. Onze B&B combineert gezelligheid met gemak en u kunt er volop genieten van rust en vrijheid. U hebt uw eigen privé ingang, ontvangt bij ontvangst een sleutel en kunt gaan en staan waar u maar wilt. U beschikt over een eigen douche of bad en toilet. Ook kunt u gebruik maken van een eigen keuken. Natuurlijk zijn er in de directe omgeving vele horeca gelegenheden. Kijk hiervoor gerust op https://www.tipoirschot.nl/nl/bourgondisch/eten-drinken

Het Brabantse landschap is een mooi gebied waar je heerlijk kan fietsen. Bossen, heide of de gezellige dorpjes en steden, voor elk wat wils. Om u deze regio per fiets te kunnen laten ontdekken hebben wij luxe fietsen met zeven versnellingen speciaal voor de verhuur klaar staan voor gebruik. Ook het huren van een elektrische fiets is mogelijk. U huurt dan een moderne e-bike met een accu waarmee 50-75 km gereden kan worden. Mocht het nodig zijn dan kunt u zelfs de lader meenemen om onderweg bij te laden.

Wij verhuren de fietsen in samenwerking met Louwers fietsen in Middelbeers (https://louwersfietsen.nl/).  De fietsen zijn te huur gedurende de openingstijden van Louwers en kunnen per email of telefoon gereserveerd worden. Indien u bij de boeking van onze bed and breakfast aangeeft dat u ook gebruik wilt maken van dit arrangement zorgen wij ervoor dat de fietsen rijklaar staan direct bij aankomst. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar en deze kunt u tegen een kleine vergoeding aanschaffen.

Huurprijzen fietsen:
€10,00 per dag
€55,00 per week

Huurprijzen Elektrische fietsen:
€20,00 per dag
€100,00 per week

Reserveer dit arrangement via het contactformulier o.v.v. Arrangement Fietsen


B&B combi met fotoshoot door fotograaf Yvonne Vloemans

U verblijft een etmaal in onze prachtige bed and breakfast te Oostelbeers. Onze B&B combineert gezelligheid met gemak en u kunt er volop genieten van rust en vrijheid. U hebt uw eigen privé ingang, ontvangt bij aankomst een sleutel en kunt gaan en staan waar u maar wilt. U beschikt over een douche of bad en toilet. Ook kunt u gebruik maken van een eigen keuken. Natuurlijk zijn er in de directe omgeving vele horeca gelegenheden. Kijk hiervoor gerust op https://www.tipoirschot.nl/nl/bourgondisch/eten-drinken

Tijdens uw verblijf gaat u 1 uur op pad met  Yvonne Vloemans. Zij is een professioneel fotograaf en gespecialiseerd in het maken van portret foto’s. Yvonne heeft in Spoordonk een eigen studio en wanneer het weer goed is zijn er in Oirschot en omgeving meerdere prachtige plekken waar de foto’s genomen kunnen worden. U krijgt de mooiste foto’s na afloop digitaal toegestuurd. (https://www.yvonnevloemansfotografie.nl/)

U arriveert rond een uur of 12 op dag 1 en vertrekt rond een uur of 12 een dag later. Op de door u aangegeven tijd ontvangt u de ochtend van vertrek een heerlijk vers ontbijt. 

Totale kosten voor dit unieke arrangement bedragen voor 2 personen 150 euro

Reserveer dit arrangement via het contactformulier o.v.v. Arrangement Fotoshoot


Rust en Contemplatie

U verblijft een etmaal in onze prachtige bed and breakfast. Onze B&B combineert gezelligheid met gemak en u kunt er volop genieten van rust en vrijheid. U hebt uw eigen privé ingang, ontvangt bij aankomst een sleutel en kunt gaan en staan waar u maar wilt. U beschikt over een eigen douche of bad en toilet. Ook kunt u gebruik maken van een eigen keuken. Natuurlijk zijn er in de directe omgeving vele horeca gelegenheden. Kijk hiervoor gerust op https://www.tipoirschot.nl/nl/bourgondisch/eten-drinken

U kunt wandelend naar Landgoed Baest, een van de mooiste landgoederen die Brabant kent (http://www.landgoedbaest.nl/). Binnen het uur wandelt u door het landgoed naar de Heilige Eik, een plaats van rust en contemplatie. (https://www.tipdebrabantsekempen.nl/nl/art-culture/monuments-sites/item/1843-kapel-heilige-eik)

Op aanvraag bieden wij ook een 24 uur stil etmaal. Afhankelijk van uw wensen stellen wij hiervoor een programma op waarbij tevens maaltijden zijn inbegrepen. We wandelen door een stilte gebied naar de Heilige Eik waar u alle tijd heeft om stil te zijn en stil te staan, een kaarsje te branden en een rondgang te maken langs de 14 staties die de kruisweg van Jezus uitbeelden.

Totale kosten voor dit arrangement bedragen voor 2 personen 200 euro

Reserveer dit arrangement via het contactformulier o.v.v. Arrangement Rust