Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Petra en Cees Hoogland - van Vliet. Wij wonen sinds 2013 in Oostelbeers, een prachtig Brabants dorp en zijn de trotse eigenaars van Bed & Breakfast 't Klokhuis en Pitten.

In 1984 zijn we, vanuit Rotterdam, neergestreken in Eindhoven. We hebben daar kinderen gekregen, ons werk gehad en met veel plezier de Brabantse gezelligheid ontdekt en geleerd. Na dertig jaar, de kinderen uit huis en kleinkinderen geboren, zijn we op het pad gezet van een droom die al jaren geleden is ontstaan... een bed and breakfast gecombineerd met een eigen schilder atelier.

De bed and breakfast bestaat uit een eigen zelfstandig gelegen huisje, 't Klokhuis en sinds kort beschikken we ook over een extra kamer in onze woonboerderij (met eigen ingang), genaamd "Pitten".

Het schilderatelier wordt gebruikt voor individuele en groepslessen en/of workshops. Petra haalt hier het onverwachte in je boven. De meeste deelnemers komen schoorvoetend en vertrekken na de workshop weer met extra zelfvertrouwen en creativiteit.

We ontmoeten u graag. Een praatje, een kop koffie of gewoon lekker helemaal niks, op een prachtige plek.

Tot ziens!

Over de B&B

Onze bed and breakfast ligt in Oostelbeers in een prachtige landelijke omgeving. Zeer centraal in de driehoek Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Ook niet ver van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en de Efteling in Kaatsheuvel.

Onze woonboerderij heeft 18 zonnepanelen die zowel voor ons prive gebruik als voor onze bed and breakfast voldoende electriciteit leveren. Meer dan 4000 Kwh wordt opgewekt, dus voor wat betreft electriciteits behoefte energie neutraal. De zonnepanelen zijn zgn. in dak panelen omdat we deze oplossing het beste recht vonden doen aan het uiterlijk van onze boerderij. De panelen zijn geleverd en geinstalleerd door HD Solar in Someren.